ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Відкриття обласного дозвільного центру
Відкриття обласного дозвільного центру


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Гурт«ПАН ПУПЕЦ’» до свого десятиріччя видав студійний альбом «ДАБУДАЙ»

25.04.2014
11:04
Кадр дня

http://galka.if.ua/wp-content/uploads/2014/04/Pan_Pupec-4466.jpg24 квітня гурт Пан Пупец’ випустив свій другий альбом у незвичному форматі та з незвичною назвою «Дабудай». Власне окрім самого диску з піснями, це ще й  ілюстрована книжка на 24 аркуші.

12 пісень, 12 ілюстрації та тексти – саме так, переконані музиканти, і повинен виглядати їх нова збірка «Дабудай».  Все фактично власноруч та з допомогою друзів. Робота над альбомом тривала досить довго – кожен звук, кожне слово, кожен малюнок – все має вагоме значення як для самих учасників гурту, так і для їх шанувальників. Кожна з ілюстрацій до пісень – картина з глибоким змістом, історія, що проступає поміж рядків тексту. Кожен текст – переживання, досвід, мрія, сон, страх. Кожен звук – результат тривалих пошуків.

Сам альбом дуже різноплановий, і в межі одного музичного стилю його затиснути важко. Та й для чого? Адже це нікому не потрібні обмеження, переконані музиканти, коли є пізнаваний характер пісень.

Музичний контент записано та зведено на студії звукозапису Frost Magnetic Records. Музика та тексти пісень – творіння виключно учасників гурту Пан Пупец’: Станіслава Боднарука, Олега Мороза та Олега Федика, жодних запрошених музикантів чи поетів.

Ілюстрації до композицій – це картини художника Кіріла Кіріллова, музиканти переконані, що саме йому вдалося намалювати їх пісні. Величезна подяка йому за це!

Також вкотре гурту допомагає Славко Зень. Для музикантів багатьох груп це людина з великої літери. Саме він взявся за розробку дизайну альбому, а над створенням нового сайту panpupec.com.ua попрацювали друзі музикантів Юрко Басараб та Андрій Швидченко.

Оновлений сайт гурту, окрім звичної інформації про групу та пісні, містить усі ілюстрації книжки-альбому, саме там їх можна прискіпливо роздивитися, адже в деталях малюнків приховано ще багато різних історій. Також на сайті panpupec.com.ua можна придбати диски з новим альбомом.

Гурт Пан Пупец’ з квітня вирушає в тур на підтримку нового альбому, про міста, дати та заклади можна дізнатись на офіційному сайті групи.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження