25 Квітня 2014    джерело:     розділ: Кадр дня
Гурт«ПАН ПУПЕЦ’» до свого десятиріччя видав студійний альбом «ДАБУДАЙ»

http://galka.if.ua/wp-content/uploads/2014/04/Pan_Pupec-4466.jpg24 квітня гурт Пан Пупец’ випустив свій другий альбом у незвичному форматі та з незвичною назвою «Дабудай». Власне окрім самого диску з піснями, це ще й  ілюстрована книжка на 24 аркуші.

12 пісень, 12 ілюстрації та тексти – саме так, переконані музиканти, і повинен виглядати їх нова збірка «Дабудай».  Все фактично власноруч та з допомогою друзів. Робота над альбомом тривала досить довго – кожен звук, кожне слово, кожен малюнок – все має вагоме значення як для самих учасників гурту, так і для їх шанувальників. Кожна з ілюстрацій до пісень – картина з глибоким змістом, історія, що проступає поміж рядків тексту. Кожен текст – переживання, досвід, мрія, сон, страх. Кожен звук – результат тривалих пошуків.

Сам альбом дуже різноплановий, і в межі одного музичного стилю його затиснути важко. Та й для чого? Адже це нікому не потрібні обмеження, переконані музиканти, коли є пізнаваний характер пісень.

Музичний контент записано та зведено на студії звукозапису Frost Magnetic Records. Музика та тексти пісень – творіння виключно учасників гурту Пан Пупец’: Станіслава Боднарука, Олега Мороза та Олега Федика, жодних запрошених музикантів чи поетів.

Ілюстрації до композицій – це картини художника Кіріла Кіріллова, музиканти переконані, що саме йому вдалося намалювати їх пісні. Величезна подяка йому за це!

Також вкотре гурту допомагає Славко Зень. Для музикантів багатьох груп це людина з великої літери. Саме він взявся за розробку дизайну альбому, а над створенням нового сайту panpupec.com.ua попрацювали друзі музикантів Юрко Басараб та Андрій Швидченко.

Оновлений сайт гурту, окрім звичної інформації про групу та пісні, містить усі ілюстрації книжки-альбому, саме там їх можна прискіпливо роздивитися, адже в деталях малюнків приховано ще багато різних історій. Також на сайті panpupec.com.ua можна придбати диски з новим альбомом.

Гурт Пан Пупец’ з квітня вирушає в тур на підтримку нового альбому, про міста, дати та заклади можна дізнатись на офіційному сайті групи.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.