ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


До суду передали справу працівниці банку, яка вкрала у клієнтів півтора мільйони гривень

02.04.2019
9:20
Кримінал
Прокуратура Івано-Франківської області скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо керуючого одного із відділень ПАТ КБ «ПриватБанк» в області за фактом привласнення коштів клієнтів банку.

Встановлено, що керуюча Городенківського відділення ПАТ КБ «ПриватБанк», являючись службовою особою, діючи умисно, грубо порушуючи норми кримінального законодавства, Закону України «Про банки і банківську діяльність», положення Національного банку України, використовувала своє службове становище для особистого збагачення, інформує прес-служба прокуратури.

З метою розтрати та привласнення депозитних вкладів клієнтів банку, формувала завідомо неправдиві виплатні касові документи, які надавала касирам для опрацювання та, користуючись їх довірою,отримувала готівку в касі банку.

Крім того, використовуючи доступи до програмних комплексів банку, редагувала і вносила завідомо неправдиві дані, які є персональними ідентифікаційними відомостями клієнта, таким чином несанкціоновано втручалась у роботу електронно-обчислювальних машин, що призвело до витоку та підробки інформації, отримувала доступ до рахунків клієнтів та можливість розпоряджатися наявними на них коштами на власний розсуд.

Також, користуючись довірою клієнтів банку, отримувала в них грошові кошти для здійснення депозитного вкладу, однак, не маючи наміру дійсного оформлення депозитного договору, використовуючи доступ до програмних комплексів банку, заповняла бланки депозитних договорів, вносячи у відповідні поля  дійсні дані клієнтів, які як працівник банку видавала клієнту, однак велектронній системі їх не реєструвала, відповідно грошові кошти не обліковувала, а привласнювала їх.

Внаслідок злочинної діяльності завдано збитків фізичним особам та ПАТ КБ «ПриватБанк» на загальну суму понад півтора мільйона гривень, пише прес-служба прокуратури Івано-Франківської області



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження