ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Відкриття обласного дозвільного центру
Відкриття обласного дозвільного центру


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Франківськ представить Україну в міжнародному проекті «Pixel on Tour»

18.01.2019
14:10
Суспільство

Івано-Франківськ представить Україну в міжнародному проекті «Pixel on Tour», що координується ГО «Д.О.М.48.24», де також беруть участь Франція, Португалія, Італія і Польща.

До участі в зазначеній програмі активно долучиться також і Коледж Університету Короля Данила.

«Мета проекту зараз є актуальною для всього світу, оскільки в закладах освіти навчаються діти з різними культурами, мовами, можливостями, зовнішністю. Хтось переїхав через роботу батьків, когось змусили військові дії, а хтось просто обрав для життя місце, де почуває себе комфортніше. Тому ініціатори проекту замислилися над тим, як покращити і пришвидшити інклюзію та чи зможе з цим впоратися мистецтво», - зазначає голова правління ГО «Д.О.М.48.24» Наталія Вишневецька 

На підґрунті вивчення азів фотографії, три групи дітей різного віку в кожній країні створять свої роботи, що демонструватимуть їхні враження від міста, в якому вони живуть, а потім обміняються з групами з інших країн і доповнять враження ще однією фотокартиною. Таким чином відбудеться спілкування між учнями з різних країн та сформується відповідна фотовиставка. 

Роботу учнів будуть організовувати викладачі, що спостерігатимуть за процесом і вивчатимуть, як він впливає на інклюзію. Надалі ці нотатки будуть опрацьовані для створення методики з використання арт-проектів для покращення інклюзії. Відповідно, вчителі також зможуть долучитися до міжнародної співпраці з іноземними колегами та урізноманітнити робочі процеси. 

«Інклюзивна освіта повинна бути базовою частиною освітнього процесу в кожному навчальному закладі, зокрема і в нашому. Ми намагаємося підвищувати рівень освіти з безпосереднім використанням інклюзивних методів навчання, тому щиро вдячні організаторам проекту за можливість співпраці та участі задля досягнення позивного результату», – наголошує директор Коледжу Університету Короля Данила Інна Варварук.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження