ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Футболіст "Прикарпаття" став найкращим гравцем листопада у Першій лізі

27.11.2018
15:10
Спорт

У листопаді відбулося лише три тури, проте подивитися все одно було на що. Так, "Дніпро-1" продовжив громити своїх суперників, "Інгулець" трьома поспіль поразками перевів себе в аутсайдери в боротьбі за УПЛ, а "Металіст 1925" відіграв відставання від "Волині" та заскочив на друге місце таблиці.

Але цього разу вибір найкращого виявився дещо несподіваним та з команди, яка завершила першу частину сезону на десятому місці, пише  UA-Футбол.

Для початку потрібно сказати, що із листопада було вирішено змінити формат визначення найкращих. Відсьогодні помічником у визначенні переможця стала авторитетна платформа Wyscout.

Отож, після детального дослідження усіх даних раді повідомити, що вперше номінацію вдалося виграти гравцеві "Прикарпаття".

Почасти навіть дивно: у трьох матчах листопада іванофранківці забили одразу сім м’ячів, однак змогли виграти лише одну гру. Головним ковалем такої результативності став Богдан Оринчак. На рахунку правого вінгера, який єдиний у складі своєї команди починав у старті усі 18 матчів поточного сезону, одразу чотири результативні удари.

Але не лише кількістю голів звертав на себе увагу Оринчак, а й їх красою та якістю: "Балканам" він забив, прокинувши собі на хід м’яч п’ятою, "Інгульцеві" гравець здорово двічі читав ситуацію та скористався нерозторопністю оборони, а гол "Авангарду" в дотик за комір воротареві взагалі став шедевром закінчення першої частини сезону.

Та Богдан запам’ятався не лише бомбардирськими здібностями. Він протягом усього півріччя був одним із натхненників прикарпатців у атаці, постійно йшов вперед та шукав шанси для загострення. Не дивно, що правий фланг його команди виявився одним із найактивніших в усій Першій лізі. Оринчак ніколи не уникав боротьби і також був на висоті у єдиноборствах.

Володимиру Ковалюку вдалося зібрати непогану банду у "Прикарпатті" серед місцевих вихованців. Але процес збору гравців з Івано-Франківщини з усіх куточків України колись може працювати у зворотному напрямку. Тому не буде дивно, якщо під час зимового міжсезоння до того ж Оринчака можуть почати придивлятися клуби із більш серйозними завданнями.

 



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження