ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Програма
Програма "Доступне житло"(2011)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Прикарпатські атовці допомагатимуть побратимам почати власну справу

14.03.2018
18:14
Всі новини
Сьогодні, 14 березня в Івано-Франківську розповіли про заплановану співпрацю між учасниками АТО, які займаються підприємницькою діяльністю.

Атовці розповідають, що зараз немає жодних державних програм, які б могли воїну реабілітуватися та розпочати свою справу. Водночас ветерани готові запронувати допомогу побратимам, інформує кореспондентка Бліц-Інфо. Вони зауважують, що повертаючись з війни 80% хлопців не можуть працювати найманим працівником.

"Бойове братство є на фронті, але воно існує і в реальному житті. Адже підтримка побратимів важлива не лише на війні. Важливо зуміти і в мирному житті, на рідній землі зберегти бойове братерство. І задля спільної роботи необхідно об’єднувати свої зусилля", - каже власник грузинського кафе Сергій Любих.

Керівник "Бандерівського схрону" Ігор Чернецький зауважує, що вони хочуть провести адаптацію ветеранів, однак вони повинні самі цього захотіти.

"Ми в центрі розпочали декілька бізнес-проектів. Один з них - це "Кава зі схрону", він досить популярний. Будь-хто, хто хоче почати свою справу та не знає, як це зробити просимо звертатись до нас. Ми розкажемо про всі підводні камені", - розповідає Ігор Чернецький.

Присутні також торкнулись питання створення Міністерства у справах ветеранів. Зокрема, Чернецький зауважив, що "Бандерівський схрон" виступає категорично проти його створення.

Водночас, головний спеціаліст у Державна служба України у справах ветеранів війни та учасників АТО Володимир Веркалець зауважив, що створення такого міністерства є доречним. Однак, у ньому повинні працювати самі АТОвці. Це, за його словами, дасть можливіть об'єднати всі волонтерські та атовські спілки.

Керівник філії міського центру зайнятості Юлія Вінтоняк зазначила, що зараз є можливість допомагати учасникам АТО для заняття підприємницькою діяльністю. Окрім надання одноразової допомоги на заняття підприємницькою діяльністю, яку минулого року отимали 5 бійців, допомагають писати бізнес-плани.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження