ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Відкриття обласного дозвільного центру
Відкриття обласного дозвільного центру


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Іванофранківці вивчатимуть азбуку безпеки у тролейбусах

03.03.2015
8:55
Всі новини

Дізнатись, як діяти у разі виникнення надзвичайних ситуацій мешканці міста Івано-Франківська тепер зможуть у… тролейбусі.

Як повідомив днями начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Івано-Франківського міськвиконкому Ігор Влізло, очолюване ними управління вжило низку заходів для інформування населення обласного центру щодо порядку дій в разі виникнення надзвичайних ситуацій, в тому числі терористичного характеру та про наявні укриття, пише Бріз.

«Нами, - розповів чиновник про виконані заходи, - подано черговим службам Державної служби з надзвичайних ситуацій – 101, черговій службі 102, службі оперативного реагування 1580, управлінню з надзвичайних ситуацій ОДА, на веб-сайти передано інформацію про наявність підвальних приміщень, готових до укриття в наших закладах освіти, лікарняних закладах».

Туди ж зі слів пана Влізла буде передано інформацію про наявні укриття у житловому фонді Івано-Франківська після завершення роботи з обстеження підвальних приміщень у житлових будинках на їх придатність до захисту населення від надзвичайних ситуацій.

«І громадяни можуть у любий час звернутися у ці служби, - продовжив Ігор Іванович, - і ту інформацію, яку отримали ці чергові служби, вони обов’язково зобов’язані надати громадянам для того, щоб вони знали, де вони можуть укритися, коли це можна, до кого підійти і так далі. Тобто в цьому плані ми працюємо».

Крім того, як розповів начальник управління з надзвичайних ситуацій, його управління звернулося до керівництва комунального підприємства «Електроавтотранс» з проханням розмістити у всіх тролейбусах, які функціонують на маршрутах Івано-Франківська, інформацію про те, як діяти пересічним громадянам у надзвичайних ситуаціях.

Тож тепер, як вже зазначалося вище, азбуку безпеки тепер можна буде вивчати, не виходячи з тролейбуса.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження