ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


На Івано-Франківщині створюють дев'ять регіональних центрів газового господарства

03.03.2015
7:43
Всі новини

Регіональні центри створені на базі ПАТ «Івано-Франківськгаз» для підвищення сервісу споживачів газу. Вони скоротять бюрократичну тяганину, прискорять процес прийняття рішень, що дозволить зробити більш прозорою систему взаємодії з клієнтами компанії.

Центри розмістять в містах: Івано - Франківськ, Калуші, Коломиї, Долині, Галичі, Городенці, Снятині, Богородчанах та Надвірній, пише 104.ua.

Рішення про реорганізацію 13 районних управлінь по експлуатації газового господарства (УЕГГ) в дев'ять регіональних центрів з управління газовим господарством було прийнято наглядовою радою ПАТ «Івано-Франківськгаз».

За рахунок злиття з сусіднім підрозділом укрупнення торкнеться Рожнятівського УЕГГ, яке перейде в структуру Долинського центру.

У Галицький центр включать Рогатинське, до Городенківський приєднують Тлумацьке УЕГГ, а до Снятинському центру приєднають Косівське управління.

«Ми вирішили використовувати нові прийоми обслуговування клієнтів. Створення дев'яти регіональних відділень, насамперед допоможе налагодити систему ефективного управління на місцях. Чотири управління переформуєм в структурні підрозділи центрів, і частина їх управлінські функцій будуть централізовані в головному відділенні, - пояснює голова правління «Івано-Франківськгаз» Василь Вітюк.

Така реструктуризація дозволить не тільки підвищити якість роботи з клієнтами, а й збалансувати пропорції між кількістю персоналу компанії і кількістю споживачів, які обслуговуватимуть центри.

При цьому служби, які обслуговують клієнтів, залишаються на місцях, в безпосередній близькості до споживачів, які будуть обслуговуватися як і раніше за місцем проживання. Щоб отримати послуги з газопостачання в своєму районі, споживачі газу, як і зараз, зможуть звертатися в службу «одного вікна» за звичною для них адресою.

Процес створення регіональних центрів з управління газовим господарством завершиться в травні 2015 року.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження