ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Вигодських лісників зобов’язали скасувати тендер на 5 мільйонів гривень, на який не пустили екс-нача

17.02.2015
12:47
Всі новини
Антимонопольний комітет зобов’язав ДП "Вигодське лісове господарство" скасувати закупівлю послуг, пов'язаних з лісництвом.

Рішення прийняте за скаргою ТОВ "Вектор-Долина", яке стверджує, що замовник ухилився від отримання його конкурсної пропозиції, повідомляють "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Закупівля проводилась по 53 лотах. Її очікувана вартість складала 4,83 млн грн. Згідно з оприлюдненим у ВДЗ протоколом торгів, замовник зареєстрував пропозиції 11 учасників. 5 січня було акцептовано пропозиції по всіх лотах. Більшість замовлень мали отримати фізособи-підприємці.

Відомо, що кінцевим строком подання пропозицій на тендер і їх розкриття було 31 грудня. Заявки на участь у закупівлі приймалися до 9.30 ранку 31 грудня. О 10.00 комітет мав їх розкрити.

Скаржник "Вектор-Долина" повідомив, що мав намір особисто подати пропозицію вранці 31 грудня, однак не зміг це зробити, бо його не пропускали приватні підприємці та інші особи. У зв’язку з великим скупченням людей у приміщенні замовника скаржник викликав міліцію.

Інформацію фірми "Вектор-Долина" підтвердив депутат Долинської райради Ігор Тимочко. Депутат повідомив, що прибув на місце ще до дев’ятої години ранку і був свідком того, що під кабінетом головного інженера стояли люди і нікого туди не пропускали, він також не зміг потрапити до вказаного кабінету.

Не організувавши вільний доступ до кабінету відповідальної особи всім охочим подати свої пропозиції, замовник вчинив порушення, дискримінаційні дії.

У зв’язку з неможливістю усунути порушення процедури, АМКУ зобов’язав "Вигодське лісове господарство" скасувати тендер.

Депутат Долинської райради Ігор Тимочко, який не зміг потрапити на торги, у 2010-2012 рр. працював директором ДП "Вигодське лісове господарство", яке проводило цей тендер.

Фірму "Вектор-Долина" заснували Іван Хомин, Роман Лович і Ярослав Федів. Сьогодні єдиним власником значиться Роман Лович.

Іван Хомин свого часу очолював Ужгородське військове лісництво. Він має спільне ПП "Піраміда ТЛМ" з Лесею Тимочко, яка проживала в селі Старий Мізунь, як і вже згаданий Ігор Тимочко.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження