ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)
Різдво в Івано-Франківську(2012 р.)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Справа Колковського: суд досліджував аудіо- та відеодокази

24.09.2014
12:41
Всі новини

Івано-Франківський міський суд продовжив слухання кримінальної справи проти екс-депутата міської ради Володимира Колковського, який за ч.3 ст. 368 ККУ (одержання хабара в особливо великому розмірі) та ч. 2 ст. ст. 190 ККУ (шахрайство, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому).

На засіданні суд досліджував аудіо-, та відеозаписи, які підтверджують змову Володимиром Колковського з екс-директором департаменту містобудування та архітектури Олегом Гаркотом щодо вимагання хабара у підприємця Віктора Ломея, пише Курс.

Зокрема сторони переглянули відео, яке раніше вже було оприлюднене у мережі  YouTube, де Ломей передає Колковському 10 тисяч доларів.

Також прокуратура надала аудіо- та відеозаписи, на яких зафіксовані інші зустрічі Ломея з Колковським та Ломея з Гаркотом.

Серед аудіозаписів – 35 телефонних розмов між учасниками судового процесу.  Поміж відеодоказів – передача грошей потерпілим підлеглому Колковського Петру Славенюку, який проходить у справі, як свідок; затримання Гаркота; дослідження вилучених під час затримання грошей працівниками прокуратури та СБУ.

З дев’яти дисків на засіданні вдалося дослідити сім. Тож на наступному слуханні, яке відбудеться 17 жовтня, суд продовжить вивчення речових доказів.

Нагадаємо, 9 жовтня 2012 року Олег Гаркот був затриманий працівниками СБУ та прокуратури на вул. Січових Стрільців у центрі Івано-Франківська разом з депутатами міської ради Романом Онуфріївим та Володимиром Балагурою. Минулого року суд визнав винним Гаркота у вимаганні хабарав  особливо великому розмірі, а Балагуа та Онуфріїв проходили у справі, як свідки. Ще одним фігурантом справи виявився депутат міськради від партії «Свобода»  Володимир Колковський, який, за версією прокуратури, виступав посередником між Гаркотом і Ломеєм.

У травні цього року Івано-Франківський міський суд почав розгляд кримінального провадження щодо Володимира Колковського, який обвинувачується за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище). Згодом прокуратура передала до суду ще одне кримінальне провадження щодо екс-депутата Івано-Франківської міської ради за ч. 2 ст. ст. 190 ККУ – шахрайство, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження