ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Відкриття новорічної ялинки(19.12.2011)
Відкриття новорічної ялинки(19.12.2011)


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Фестивальне літо-2008

09.06.2008
11:20
ifPortal.net
Суспільство

Відкрийте для себе неповторний світ Карпат!

Шановні колеги! Туроператор «Карпати. Туризм. Відпочинок» спільно з Всеукраїнським туристичним журналом «Карпати. Туризм. Відпочинок» відкриває сезон літніх фестивалів в Карпатах та організовує сплави Дністровським каньйоном. У такий спосіб ми популяризуємо здоровий, комфортний та пізнавальний відпочинок серед української молоді, активних людей середнього віку. Ми пропагуємо активне дозвілля з повагою до природи, створюємо якісний туристичний продукт. Адже у карпатського туризму добрі перспективи!

Пропонуємо Вам взяти спонсорську участь в організації й проведенні свят на зручних і вигідних для Вас умовах. Ми прислухаємося до ваших побажань і готові обговорювати усі деталі співпраці. Матимемо за честь бачити Вас партнером наступних фестивалів:

5-7 липня ― Фестиваль «Свято Купала на Драгобраті»

Свято Купала на Драгобраті – це фестиваль-презентація активних видів туризму й відпочинку в Карпатах. Місце проведення: с-ще Ясіня Рахівського р-ну Закарпатської області.

Вже третій рік на Драгобраті буде проводитись свято «Купала». Це три дні яскравих та екстремальних відчуттів. Учасників та гостей цьогорічного фесту чекають: показові велосипедні тури Свидовецьким масивом, піші походи (оз. Івор та Геришаска), польоти на парапланах, автотури гірським бездоріжжям, кінні мандрівки, поїздки на квадроциклах, театралізоване дійство і гуцульська ватра в ніч на «Івана Купала», святковий концерт за участю етно-гуртів, ігри та багато інших розваг.В рамках фестивалю відбудеться IV етап змагань з маунтинбайку «Екстрім-байк».

18-20 липня ― Фестиваль «Бербениці фіґлів» *

Фестиваль «Бербениці фіґлів» 2008 – це ІІ міжнародний гуцульський фестиваль гумору та сатири, що відбуватиметься в селищі Ясіня, Рухівського району, Закарпатської області. Варто відзначити, що гуцули справжні майстри жарту. Ще раз переконатись у цьому Ви зможете на другому міжнародному фестивалі гуцульського гумору. Дійство відбуватиметься у вигляді святкового концерту: гуцульські жарти, коломийки, конкурси гумористів, інсценівки. Фіґлюватимуть над усім, а найбільше ― над власним життям у горах з його принадами і проблемами. Особливого колориту гуцульському гумору додає місцева говірка. До переліку заходів фестивалю також входить презентація екскурсійних програм та ярмарок виробів народного ремесла.

Метою фестивалю є збереження етнічної говірки і автентичного народного гумору.

15-17 серпня ― Фестиваль «Дністровська Рура»

Не щодня випадає нагода поплавати на човні. Особливо коли йдеться про Дністер з його тихим і водночас величним плесом, мальовничими берегами. Адже Дністерський каньйон ― один з найбільших та найунікальніших у Європі ― природа тут дика й незаймана. Сплав рікою на катамаранах, що організовує туроператор «Карпати. Туризм. Відпочинок», передбачає зупинки й екскурсії до водоспадів, печер, замкових укріплень, інших визначних історичних та архітектурних пам’яток. Ночівляв наметах на березі ріки. Ви матимете чудову можливість порибалити і скуштувати смачну рибну юшку на вечерю. В рамках туру буде проведено музичний фестиваль «Дністровська рура» за участю молодих етно - фолк колективів. ―

Оргкомітет:

Туроператор «Карпати. Туризм. Відпочинок»

м. Івано-Франківськ,

вул. Чорновола, 4а,

т. (0342) 71-20-74(75), м. (067) 343-81-08 info@karpatytour.com.ua



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Травень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження