ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Проблема смітників в Івано-Франківську

19.06.2014
22:50
Всі статті
Минає рік з того часу, відколи міська влада доручила профільним департаментам міськвиконкому визначити нове місце для контейнерного майданчика для сміття поблизу новобудови на вул. Мазепи, 35 і перенести його з території скверу на розі вулиць Мазепи-Гординського, а смітники і досі там…

Лише минулого тижня комунальники виконали доручення міської влади. Нові євроконтейнери вони розмістили на частині автостоянки, яку забудовник незаконно влаштував перед новобудовою на вул. Мазепи, 35.

Однак довго контейнери там не простояли. Спершу хтось їх переставив на тротуар навпроти автобусної зупинки, а згодом контейнери знову пересунули з тротуару у сквер.

Як повідомив керівник муніципальної інспекції з благоустрою Степан Кукула, проблема у тому, що під час проектування і будівництва нових будинків ніхто не передбачає місць для влаштування контейнерних майданчиків для сміття.

А після ущільнення забудови новими багатоповерхівками знайти місце для влаштування контейнерного майданчика, яке б відповідало всім вимогам і нормативам щодо так званих санітарних розривів на 20 метрів до забудови, практично не можливо.

Окрім такої ситуації з майданчиком для сміття на вул. Мазепи, 35, аналогічні проблеми є на вулицях Слави Стецько та Північному бульварі імені О.С. Пушкіна.

Незабаром вони також можуть виникнути на вулицях Федьковича, Тролейбусній та Хіміків у мікрорайоні «Пасічна», який зараз інтенсивно забудовується. А вихід із такої ситуації архітектори і комунальники вбачають у спорудженні сміттєпроводів у новобудовах, в обладнанні підземних майданчиків для збору твердих побутових відходів або контейнери для сміття треба ставити перед кожним під’їздом будинку і вивозити його у міру наповнення контейнерів, навіть кілька разів на день


Західний Кур'єр



Версія для друку


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження