03 Грудня 2020    джерело:     розділ: Всі новини
У семи районах та 16 ОТГ Прикарпаття придбали обладнання для харчоблоків їдалень

Сім районів області, одне місто обласного значення та 16 об’єднаних територіальних громад Прикарпаття повністю завершили придбання сучасного обладнання для харчоблоків закладів загальної середньої освіти за рахунок коштів освітньої субвенції, спрямованої із державного бюджету місцевим бюджетам. Ще у чотирьох громадах освоєно понад 80 відсотків фінансового ресурсу. У решті районів та громад проведено тендерні закупівлі.

Для Івано-Франківщини на дані потреби було виділено понад 15,5 мільйонів гривень, які спільним розпорядження обласної державної адміністрації та обласної ради від 03.06.2020 року «Про спрямування залишку коштів освітньої субвенції» були розподілені між 14-а районами, 33-а об’єднаними територіальними громадами, трьома містами обласного значення та Івано-Франківським академічним ліцеєм-інтернатом.

Вчора, 1 грудня, за участю заступника голови обласної державної адміністрації Євгена Фербея відбулася селекторна нарада з керівниками відділів освіти РДА та територіальних громад, під час якої було проаналізовано питання використання зазначеної субвенції з Державного бюджету. Зазначалося,  що наразі вже освоєно понад вісім мільйонів гривень.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.