12 Вересня 2018    джерело:     розділ: Всі новини
Голова Закарпаття пригрозив прикарпатській фірмі розірвати договори на ремонт доріг

11 вересня голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль пригрозив «ПБС» скасуванням тендерів на ремонт доріг у чотирьох районах Закарпаття.

Про це Геннадій Москаль написав на своєму особистому сайті, інформує Бліц-Інфо.

"ТОВ «ПБС» виграло тендери на ремонт шести доріг у чотирьох районах Закарпаття, однак досі не приступило до робіт. До нас постійно звертаються місцеві мешканці з претензіями щодо розбитих доріг, на які виділені кошти і вже проведені тендери, а ми не маємо жодних повноважень змусити підрядника почати роботи. Тому офіційно попереджую керівництво ТОВ «ПБС», що якщо компанія протягом тижня не почне ремонт, тендери будуть скасовані у відповідності до Господарського кодексу України"– заявив голова ОДА.

Зокрема йдеться про дороги місцевого значення: 

С-07-03-08 Матійово – Шаланки
С-07-03-12 Широке – Букове
С-07-03-04 Королево – Горбки
С-07-05-03 Брід – Чорний Потік – Загаття
С-07-10-11 Керецьки – Березники
С-07-13-06 Данилово – Олександрівка

Водночас у компанії ПБС заявили, що тендер на ці дороги відбувся лише нещодавно, і з замовником ще навіть не підписані всі договори по ремонту доріг. 

"Підписавши відповідні угоди «ПБС» готується до виконання робіт. Та передчасно приступати до ремонту, не маючи на це всіх дозвільних документів, а зокрема ордеру про початок робіт ми не можемо, це є незаконно. Як тільки ми отримаємо всі документи, одразу ж почнемо ремонтувати вказані дороги. Але слід зазначити, що виділених замовником коштів вистачить лише, щоб відремонтувати по кількасот метрів покриття на кожному об’єкті", - кажуть у компанії.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.