12 Вересня 2018    джерело:     розділ: Всі новини
На Снятинщині планують побудувати амбулаторію моно-практики

У селі Задубрівці відбулася виїзна нарада щодо будівництва амбулаторії моно-практики, яка здійснюється на виконання програми щодо будівництва амбулаторій в сільській місцевості.

Із ходом майбутнього будівництва амбулаторії ознайомлювалися народний депутат України Юрій Соловей, радник голови облдержадміністрації Василь Сенів, заступник начальника департаменту охорони здоров’я ОДА Віталій Федорів, голова координаційної ради з питань медицини при голові ОДА Олег Петрина, голова райдержадміністрації Богдан Свіщовський, голова районної ради Іван Угрин, сільський голова с. Задубрівці Василь Болембах, а також керівники медичних закладів м. Снятина.

Під час огляду території, де триватиме будівництво, учасники виїзної наради обговорили терміни та обсяги виконання робіт для вчасної здачі об’єкта в експлуатацію. Йшлося також про його електро-, водо- та інтернет-постачання. Було озвучено, що повна вартість будівництва даної амбулаторії становитиме 7 млн грн.

Опісля виїзної наради відбулася розширена нарада із працівниками закладів первинно-медичної допомоги району, у якій взяв участь заступник голови обласної адміністрації Ігор Пасічняк.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.