11 Вересня 2018    джерело:     розділ: Економіка
Минулоріч Прикарпаття відвідали туристи з усієї України

Сьогодні, 11 вересня в Івано-Франківську відбулась постійна комісія обласної ради з питань європейської інтеграції, міжнародного співробітництва, інвестицій та розвитку туризму.

Зокрема, на комісії начальник управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій ОДА Олександр Зрайко розповів, що минулого року Прикарпаття відвідали туристи з 23 областей України, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

"Ми провели спільний моніторинг мобільності з компанією «Київстар». За результатами, минулого року Івано-Франківщину відвідало 4, 9 мільйона абонентів з 23 областей України",- розповів Зрайко.

Крім цього, цьогоріч туристичний збір склав 2,9 мільйона. В першій половині року Прикарпаття відвідало 1,5 мільйона людей.

Зокрема, Олександр Зрайко зазначив, що завдяки співпраці з компанією "Київстар" можна простежити куди саме полюбляють їздити туристи.

"Більшість туристів обирають гірську частину Івано-Франківської області: Яремче, Микуличин, Долинщина та Ворохта",- наголошує посадовець.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.