07 Березня 2018    джерело:     розділ: Всі новини
На Богородчанщині чоловік розбив вікно магазину та виніс 6 тисяч і телефон

До Богородчанського відділу поліції звернулася 34-річна мешканка одного із сіл району й повідомила про те, що вночі невідома особа проникла до одного із сільських магазинів, звідки викрала грошові кошти в сумі близько 6 тисяч гривень.

Отримавши повідомлення, правоохоронці виїхали на місце події, де в ході проведення оперативних заходів встановили особу зловмисника та затримали його. Ним виявився 28-річний мешканець одного із сіл району, який уже раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнового злочину, інформують в секторі комунікації обласного ГУНП.

Як з’ясувалося, зловмисник вночі, проходячи попри магазин скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає та шляхом розбиття вікна у вхідних дверях проник до середини крамниці, звідки викрав грошові кошти в сумі близько 6 тисяч гривень та робочий мобільний телефон, після чого з місця події втік.

У скоєному лиходій зізнався та розповів, що половину грошей витратив на алкогольні напої, іншу половину та крадений мобільний телефон правоохоронці вилучили та повернуть власниці на зберігання.

Зловмисника правоохоронці затримали в порядку ст.208 КПК України. На даний час вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину та обрання судом міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.