06 Березня 2018    джерело:     розділ: Суспільство
У Коломиї почалася толока, яка триватиме місяць

Міський голова Коломиї Ігор Слюзар доручив сформувати оперативний штаб з проведення толоки, до якої будуть залучені керівники підприємств, установ, організацій, навчальних та медичних закладів, а також юридичні особи і власники житлових будинків.

Ігор Слюзар доручив з 5 березня до 5 квітня провести в місті толоку з благоустрою і впорядкування вулиць, площ, парків, скверів, озер, річок, дворів, прибудинкових територій, об'єктів масового перебування та відпочинку населення, прилеглих територій до підприємств, установ та організацій.

Забезпечити організацію та проведення робіт з благоустрою повинен оперативний штаб.

Комунальне підприємство "Коломийська міська ритуальна служба" має упорядкувати міське кладовище та місця почесних поховань, меморіальних комплексів.

Також Слюзар рекомендує громадським об’єднанням, політичним партіям, релігійним громадам провести організаційну роботу щодо залучення широких верств населення до виконання цих робіт.

"Усі охочі можуть надсилати на офіційну сторінку свої фотозвіти – це буде гарною рекламою для тих, хто ще не зважився допомогти рідному місту причепуритися до Великодня", – повідомляє відділ інформаційної політики Коломийської міської ради.

 




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.