02 Березня 2018    джерело:     розділ: Всі новини
У Яремче люди перекрили дорогу державного значення — вимагають у міського голови накласти вето на рі

Сьогодні о восьмій годині члени «ОСББ—75» почали безстроковий протест на пішоходному переході навпроти пожежної частини на вулиці Свободи, що в Яремче. Зібралося кілька десятків людей.

Мешканці багатоквартирного будинку на вулиці Свободи, 214, що в Яремче вимагають у міського голови накласти вето на вчорашнє рішення сесії, яким депутати вилучили їхню прибудинкову територію у розмірі 0,23 га на баланс міста.

Люди кажуть, перекриватимуть дорогу доти, доки сесія міської ради своїм рішенням не поверне прибудинкову територію.

Йдеться про те, що 1 березня депутати не проголосували, аби мешканці багатоповерхівки на вулиці Свободи, 214 змогли приватизувати свою прибудинкову територію.

Сьогодні о восьмій годині члени «ОСББ—75» почали безстроковий протест на пішоходному переході навпроти пожежної частини на вулиці Свободи, що в Яремче. Зібралося кілька десятків людей.ість Яремчанська міська рада надала «ОСББ-75» дозвіл на розробку проекту відведення земельної ділянки площею лише 0.57 га.

Однак мешканці цього будинку намагалися приватизувати 0,7777га, які протягом тридцяти років були в їхньому користуванні. Наступним рішенням більшістю голосів депутати вирішили вилучити прибудинкову територію «ОСББ-75», а це 0,2377га, та передати її на баланс міста.

«Депутати Яремчанської міської ради повинні дослухатися до людей. Адже в цьому будинку 75-квартир, а поруч стоквартирний будинок, в якому люди теж хочуть приватизувати прибудинкову територію і теж забили на сполох. Тож депутати мають зібратися в найкоротші терміни», —впевнений депутат Яремчанської міськради від «ВОЛІ» Володимир Губарчук.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.