01 Березня 2018    джерело:     розділ: Всі новини
У Франківську через морози відклали запуск котельні на Хриплинській

Роботи у новоствореній котельні, що на вул. Хриплинська, 11 наближаються до свого завершення. Станом на 26 лютого тут вже було готове до запуску відділення хімводоочистки, підключені до мереж живлення два мережеві насоси та водогрійні котли КСВ 2,0 потужністю 2 МВт кожний.

Як ми вже раніше повідомляли, ця новозбудована котельня буде забезпечувати теплом багатоповерхові житлові будинки, що розташовані на вулицях Нова, Незалежності, а також дитячий садочок та ЗОШ №15. Тобто, візьме на себе частину абонентів приватної компанії "СТЕК" .

Зараз, завершуються роботи по монтажу повітровиводної системи і приєднання її до димовикидної труби.

Як повідомили спеціалісти фірми «ENERTEX», яка здійснює монтаж і наладку котельні, на 28 лютого заплановано проведення тестового випробування котлів і відпрацювання в холодному режимі всіх параметрів систем автоматизації.

Проте, у зв’язку із сильними морозами, які настали на Прикарпатті, відкладається заповнення системи водою до настання більш сприятливих погодніх умов, аби не пошкодити систему.

За цей час будуть проводитися роботи з наладки систем автоматизації, адже котельня буде працювати в автоматизованому режимі без присутності обслуговуючого персоналу. Всі параметри роботи котельні будуть передаватися і відслідковуватимуться з центрального диспетчерського пульту підприємства і керуватимуться в автоматичному режимі.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.