09 Лютого 2018    джерело:     розділ: Всі новини
Подружжю франківських "госпітальєрів" діагностували онкологію, потрібна допомога (реквізити)

Родина "Госпітальєрів " з Івано-Франківська Сергій Мороз та його дружина Тетяна Мороз  долають онкологічні захворювання. Днями Сергій та Тетяна перенесли операції.

Про це повідомила у соцмережі керівник медичного загону добровольців Яна Зінкевич, пише Фіртка.

"В нашій Госпітальєрській сім‘ї велике горе!" – йдеться у повідомленні.

Як розповіла Яна, захворіло подружжя добровольців, людей, які займаються війною з зими 2014-15 рр. Друг Фрост, парамедик-доброволець Госпітальєр, військовий капелан Сергій Мороз та його дружина волонтер-Госпітальєр Фрау Фрост Тетяна Мороз, яка одразу після того, як її чоловік пішов на війну, почала не лишень сама тягнути двох діток, а й допомагати, збирати, передавати, взявши на себе нелегку ношу волонтерства та забезпечення груп "Госпітальєрів" на передовій.

Обом поставили страшні діагнози – онкологія.

У Сергія гліобластома 4 ст. (пухлина в мозку), провели складну термінову операцію з видалення пухлини в лікарні Мечникова у Дніпрі. Але пухлина продовжує невпинно рости. Потрібні декілька курсів хіміотерапії та променевої терапії.

У Тетяни меланома 2 стадії, але з великою злоякісністю. Пухлину видалили, та також є надія, що вона не повернеться. Зараз Таня повинна приймати хіміотерапію протягом 50 тижнів.

"Це те, що уже прогнозовано на найближчий час. Це прекрасні люди, які поклали своє здоров'я на цю війну. Вони разом витримали негаразди, всі складнощі війни, допомогли не одній сотні людей і зараз самі потребують нашої з вами допомоги! Як колись ці люди стали на захист вас, станьте ви на захист їхнього здоров'я та врятуйте їхнє життя та їхню сім'ю!"  звернулася Яна Зінкевич.

Сергій та Тетяна виховують двох синів.

Ревізити: Картка Приватбанку 5168 7422 0370 6431 Татьяна Мороз.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.