09 Лютого 2018    джерело:     розділ: Всі новини
У 55 населених пунктах на Прикарпатті через негоду перебої з електропостачанням

Сніг та вітер, що не вщухали протягом ночі з 8 на 9 лютого, стали причиною аварійних вимкнень у семи районах області. За прогнозами синоптиків, мокрий сніг йтиме всю добу, тому вимкнень може бути більше, попереджають енергетики.

Слідкувати за аварійними вимкненнями найзручніше на сайті компанії у рубриці "Інформація для споживачів" або через веб-чат, оскільки лінії Кол-центру компанії можуть бути перенавантажені.

Станом на 09:00 негода стала причиною вимкнень на 15 лініях електропередач повністю і на 8 – частково. Як результат, повністю знеструмлено 32 населених пунктів та частково залишило без світла 23 населені пункти. Найбільше постраждали мешканці Снятинського району, трохи менше негода зачепила Богородчанський, Городенківський, Долинський, Калуський, Косівський, Снятинський та Тлумацький райони.

"Налипання важкого мокрого снігу обриває проводи, – кажуть у компанії. – Ситуація постійно змінюється. Ремонтні бригади філій АТ роблять все від них залежне, щоб ліквідовувати вимкнення якнайшвидше, але сніг продовжує йти і виникають нові обриви". 

Нагадуємо, що синоптики попереджають про збереження складних погодних умов на території області – протягом всієї доби очікується сильний сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини, ожеледиця.

АТ "Прикарпаттяобленерго" звертається до споживачів з проханням бути максимально уважними та обережними під час перебування поруч з електролініями та енергообладнанням.

 




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.