08 Лютого 2018    джерело:     розділ: Кримінал
Прикарпатка вдарила співмешканця ножем у груди

У спричиненні проникаючого ножового поранення чоловіку, затримали його співмешканку. Подія трапилась вчора, 6 лютого, у квартирі потерпілого.

Внаслідок сварки, яка виникла між двома нетверезими співжителями чоловіком та жінкою,  до  реанімаційного  відділення обласної лікарні з ножовим пораненням потрапив чоловік. 

Як було встановлено, 6 лютого, упродовж дня 37-річна уродженка Надвірнянського району разом із своїм 49-річним співмешканцем, розпивали спиртні напої за місцем проживання потерпілого. Перебуваючи у нетверезому стані,  жінка розпочала сварку з чоловіком, в ході якої взяла ніж і завдала ним один  удар  у грудну клітку,  заподіявши тілесні ушкодження у вигляді проникаючого поранення  з пошкодженням внутрішньо грудної артерії, гемоторакс.

Поліцію та «швидку допомогу» викликала сусідка, яка повідомила, що в квартирі сусідів почула шум та крики.  Прибувши на місце події, правоохоронці  затримали підозрювану.  Потерпілого, якому медики діагностували вище вказані травми доставлено до реанімаційного відділення Івано-Франківської ОКЛ.  

Зловмисницю затримано у порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення їй  підозри у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти  до 8-ми років. 




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.