07 Лютого 2018    джерело:     розділ: Кримінал
Жінку, яка у Франківську вдарила ножем співмешканця, взяли під варту

Вчора, 6 лютого, внаслідок сварки, яка виникла між двома нетверезими співжителями, до реанімаційного відділення Івано-Франківської обласної лікарні з ножовим пораненням потрапив чоловік.

Як було встановлено, 6 лютого упродовж дня 37-річна уродженка Надвірнянського району разом із своїм 49-річним співмешканцем розпивали спиртні напої за місцем проживання потерпілого. Перебуваючи у нетверезому стані, жінка розпочала сварку з чоловіком, в ході якої взяла ніж і завдала ним один удар у грудну клітку, заподіявши тілесні ушкодження у вигляді проникаючого поранення з пошкодженням внутрішньогрудної артерії, гемоторакс.

Поліцію та "швидку допомогу" викликала сусідка, яка повідомила, що в квартирі сусідів почула шум та крики, інформує Головне управління поліції в області. Прибувши на місце події, правоохоронці затримали підозрювану. Потерпілого, якому медики діагностували вище вказані травми, доставлено до реанімаційного відділення Івано-Франківської ОКЛ.

Зловмисницю затримано у порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення їй підозри у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.