06 Лютого 2018    джерело:     розділ: Всі новини
За чотири місяці понад 41 тисяча франківців записалися до лікаря через інтернет

В Івано-Франківсьеу з жовтня минулого року працює система електронного запису до лікаря "Medics". За 4 місяці роботи системи зареєстровано 41 тисячу 371 пацієнтів та 380 лікарів.

 

Про це йшлося сьогодні на оперативній нараді в міськвиконкомі, інформує кореспондент Фіртки.

 

За цей період у системі здійснено 83 194 записи до лікаря та 501 відгук.

 

За словами начальника управління охорони здоров’я Марії Бойко, наразі із запровадженням реформи виникає гостра потреба у комп'ютеризації робочого місця лікаря, але коштів на це з державного бюджету не передбачено.

 

Сервіс "Medics" дозволяє записатися на прийом онлайн, зберігати результати обстеження у електронній картці пацієнта, оцінювати лікаря, залишати відгуки про нього, використовувати електронний рецепт в режимі онлайн.

 

Це позбавляє потенційних клієнтів від необхідності стояти в чергах та витрачати власний час. Крім того, це дозволить значно зекономити час на сидінні під кабінетами. Наразі на сайті medics.com.ua доступні профілі міських поліклінік №3 та №5.

 

Нагадаємо, 17 серпня відбулося офіційне підписання договору між представниками компанії "Medics" та керівниками медичних закладів Івано-Франківська щодо запуску системи "Medics".




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.