05 Лютого 2018    джерело:     розділ: Всі новини
Викладачі та студенти Івано-Франківська передали виграні на фестивалі кошти на потреби онкохворих ді

Викладачі та студенти різних курсів і різних спеціальностей факультету архітектури і будівництва Університету Короля Данила вирішили передати виграні на фестивалі "Битва вертепів" кошти на потреби онкохворих дітей.

Від початку створення факультету викладачі та студенти колядують щороку. Традицію започаткував засновник та перший проректор університету Митрофорний протопресвітер священик о. Іван Михайлович Луцький.

"Останні роки заколядовані гроші ми передаємо на добрі справи. Так, минулого року наш вертеп збирав гроші для онкохворої студентки УКД Юлії Дмитренок. Цього ж року ми вирішили виступити на фестивалі "Битва вертепів" і отримали друге місце. Одразу ж, ще під час фестивалю, ми вирішили, що передамо усі виграні кошти на потреби онкохворих дітей", – розповідає декан факультету архітектури і будівництва Університету Короля Данила Михайло Косьмій.

Оскільки одна зі студенток університету опікується онкохворими дітьми в дитячій лікарні, то виграні кошти вирішили передати їй, а вона уже вирішить, що саме потрібно придбати для діток.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.