02 Лютого 2018    джерело:     розділ: Всі новини
На міському озері у Франківську облаштують станцію для моржів

Роздягальня, облаштований спуск, перильні загородження, площадка для зберігання човнів та механізм для їх витягування – відтепер улюблене місце для купання стане зручним та безпечним.

Ідея з капітального ремонту та облаштування місця для купання з'явилася в процесі проведення благоустрою міського озера та парку, інформує прес-служба МВК.

"На міському озері є місце, де збираються моржі, спортсмени та просто відпочивальники, щоб поплавати. Коли ми почали реконструкцію території навколо озера, до нас звернулися з ідеєю облагородити ділянку саме для такого відпочинку. Існуюча будка та сходи – в аварійному стані. Тож заплановано ряд робіт, аби облаштувати місце для купання та спуску до води безпечно, зручно та кофортно", – пояснив директор департаменту житлово-комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак.
Нагадаємо, вчора виконавчий комітет погодив проекти капітальних ремонтів станції для моржів на міському озері, мережі зовнішнього освітлення вул. Лозова і вул. Озерна та улаштування підвищення перед пішохідним переходом на перехресті вул. Шевченка-Гординського.

 




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.