28 Грудня 2017    джерело:     розділ: Політика
"Прикарпатський міністр" потрапив до ТОП-5 міністрів уряду з найнижчим рівнем виконання обіцянок (ін

«Якщо сказав і не зробив – не працюватимеш у моїй команді». Напередодні Володимир Гройсман адресував цю тезу керівнику «Укроборонпрому». Чи так це насправді? Як виконували обіцянки 2017 року міністри Гройсмана й він сам? Детальний аналіз провели журналісти аналітичного порталу «Слово і Діло».

 

Загальний рейтинг виконаних обіцянок Кабінету міністрів – лише 29%. Однак, якщо додати 55% зобов'язань, які ще в процесі й можуть бути реалізованими, то виходить майже 90%. А це вже значна заявка на успішну роботу.

 

Не низький рейтинг і в самого прем'єра. Володомр Гройсман зміг здійснити чверть даних обіцянок, а ще 67% – у процесі виконання.

 

Серед лідерів із виконання обіцянок Ігор Жданов, Іванна Климпуш-Цинцадзе та Вадим Черниш. У Геннадія Зубка та Андрія Реви показники також непогані – кількість виконаних зобов'язань перевищила 40%.

 

Найменше обіцянок із тих чи інших причин вдалося виконати В'ячеславу Кириленку та Павлу Розенку.

 

Останній, зокрема, двічі зірвав терміни монетизації субсидій. Як результат, Кабінет міністрів не встигає вчасно виплатити монетизовані пільги всім сім'ям, які заощадили на опаленні в минулому опалювальному сезоні.  Також у цей список потрапив "прикарпатський міністр" палива й енергетики Ігор Насалик. Детальніше – на інфографіці.

 




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.