28 Грудня 2017    джерело:     розділ: Всі новини
Фірма «Інтер-Профіт» побудує школу в Хриплині за майже 24 млн грн

1 грудня 2017 року Управління капітального будівництва Івано-Франківської міськради провело конкурс на отримання послуг з будівництва загальноосвітньої школи в селі Хриплин Івано-Франківської області через систему електронних закупівель «Prozorro».

За результатами було акцептовано пропозицію ТОВ «Комерційна група« Інтер-Профіт »з сумою закупівлі майже 24 мільйони гривень. Всього в аукціоні брали участь 3 компанії - ТОВ «Комерційна група« Інтер-Профіт », ТОВ« Карпатська будівельна компанія »та ТОВ« Шобелі Україна ».

За результатами конкурсу було укладено договір на отримання послуг з будівництва загальноосвітньої школи в селі Хриплин Івано-Франківської області з ТОВ «Комерційна група« Інтер-Профіт» на суму 23 998 986 гривень.

Також, за допомогою аналітичної платформи «YouControl», Громадської організації «Верховенство права» вдалося з'ясувати, що переможець торгів - ТОВ «Комерційна група« Інтер-Профіт», створено в листопаді 2011 року зі статутним капіталом 1 000,00 гривень.

Єдиним засновником підприємства значиться якийсь Ярослав Івашків. Підприємство почало брати участь у закупівлях з листопада 2016 року.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.