21 Грудня 2017    джерело:     розділ: Культура
В Івано-Франківську відбувся благодійний дитячий фестиваль «Мистецький храм»

Десятий рік поспіль в Івано-Франківську відбувся благодійний дитячий фестиваль «Мистецький храм». Це пісенний конкурс для дітей із соціально незахищених категорій, який традиційно проводять у переддень свята Миколая.

 

«Мета фестивалю – пошук талантів серед дітей, які потребують нашої опіки та підтримки. На жаль, в нашій державі таких малюків дуже багато. Тому благодійні фестивалі дуже потрібні. Адже на них діти показують свої таланти, які їм дав Бог», – сказав народний артист України, засновник фестивалю «Мистецький храм» Ярослав Борута.

 

Цьогоріч на конкурс «Мистецький храм» завітали майже півсотні дітей із 17-ти областей України та Чеської республіки. До слова, таке дійство – одне з небагатьох фестивалів в Україні, де учасники не платять жодних грошових внесків. Та не відбувся б він без підтримки меценатів. Одним з таких благодійників є народний депутат України – Олександр Шевченко.

 

«Якщо Бог дає тобі можливість заробити, ти повинен допомагати ближнім.  Особливо, якщо це стосується талановитих дітей. Не завжди батьки мають змогу забезпечити їм участь у конкурсах та придбати дорогі костюми. Але я хочу, щоб ці талановиті діти знали, що таки є люди, які не байдужі до їхньої долі. Є люди, які можуть розгледіти та допоможуть розвинути талант», – наголосив народний депутат України Олександр Шевченко.

 

За сприяння у розвитку молодих талантів, нардеп отримав орден «Лицар добра».

 




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.