20 Грудня 2017    джерело:     розділ: Кримінал
Прикарпатець під час пиятики побив товариша ледь не до смерті

Вчора до Калуського відділу поліції надійшло повідомлення від лікаря центральної районної лікарні про те, що до них в реанімаційне відділення доставлений 33-річний мешканець с. Середнє з тяжкими тілесними ушкодженнями у вигляді ЗЧМТ, струсу головного мозку та переломом ребер.

На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи, які розпочали слідчі дії щодо встановлення обставин події. Як було з’ясовано, напередодні вночі 18 грудня близько 3 год.40 хвилин потерпілий спільно зі своїм 20-річним товаришем-гостем розпивали спиртні напої. Після чого між захмелілими чоловіками виник словесний конфлікт, в ході якого гість взяв дерев’яну палицю та наніс нею потерпілому численні удари по всьому тілу після чого той впав, а зловмисник продовжив бити його руками та ногами в область голови та тулуба. Пізніше, зрозумівши, що накоїв, підозрюваний викликав «швидку», а лікарям повідомив, що знайшов товариша у такому стані, інформує прес-служба Нацполіції в області.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст.208 КПК України. На даний час вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні вказаного злочину та обрання судом міри запобіжного заходу.

Як з’ясувалося, підозрюваний раніше уже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення різного роду кримінальних правопорушень.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.121(Умисні тяжкі тілесні ушкодження). Кримінального кодексу України. Такі дії караються позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.