16 Грудня 2017    джерело:     розділ: Всі новини
Будівництво дороги до рідного села Бандери досі не розпочалося

До Старого Угринова поки ще "завозять матеріали".

Будівництво дороги до рідного села лідера Організації українських націоналістів Степана Бандери досі не розпочалося. Міністр транспорту та інфраструктури Володимир Омелян повідомив, що до Старого Угринова "завозять будматеріали", передає 112.ua.

"Місцевість потрібно підготувати до будівництва – завозять матеріал. Плануємо відремонтувати 8 км дороги в самому селі, а також траси, що веде до нього",  сказав Омелян.

Міністр підкреслив, що дорогу необхідно відремонтувати, оскільки це частина історії України і у людей, які хочуть побувати на батьківщині видатного українського діяча, має бути можливість зробити це. Зараз приїзд до Старого Угринова пов'язано з дискомфортом через поганий стан під'їзної дороги.

Раніше Омелян писав у Facebook, що роботи з відновлення будівництва дороги до рідного села Бандери вже розпочато, і "якби "Укрзалізниця" не підвела з вагонами", то її мали б вже відкрити ще 14 жовтня. Міністр писав, що "завдання мінімум  капітально відремонтувати 4 км дороги, а якщо встигнемо, то всі 8 км до Старого Угринова".




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.