13 Грудня 2017    джерело:     розділ: Всі новини
Пара з Прикарпаття перевірила свої почуття в екзотичній Індії

Пара закоханих із Коломиї перевірила свої відносини складними та  підступними випробуваннями у шоу "Кохання на виживання".

 

Під час першого випробування закоханим із Коломиї Христині та Жені довелося пройти 5 км до центра міста. При цьому Христина сіла Жене на плечі, а на кожному з чотирьох перевірочних пунктів хлопцеві вішали на пояс важкий камінь.

 

На другому випробуванні закоханим потрібно було прожити день в індійських нетрях. Жені довелося зводити будинок, а Христині – готувати вечерю і займатися дітьми.

 

Під час третього випробування Христина показала, наскільки добре знає свого хлопця, якому у разі неправильної відповіді доводилося виконувати відверті бажання індійського трансвестита.

 

Під час четвертого випробування Женя і Христина опановували індійську культуру. Цього разу спортивну. Парі потрібно було виграти у 4 спортивних змаганнях в індійських чемпіонів.

 

П’яте випробування – випробування на вірність. Спокусити Христину спробував арт-директор салону краси, а на Женю накинула оком дуже вродлива розпещена дівчина, якій потрібен охоронець. Чи встоять молоді люди перед спокусою?




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.