23 Листопада 2017    джерело:     розділ: Всі новини
Під завалами будови в Івано-Франківську загинув 70-річний будівельник

Вчора приблизно о 20 годині у новобудові по вулиці Шевченка 11 обвалилася стіна. Під завалами опинилися будівельники.

У прес-службі обласного ДСНС повідомляють, що під час проведення будівельних робіт відбулось обрушення бетонного перекриття другого поверху новобудови на площі 216 кв.м, під обвалом знаходились робочі. Рятувальники з під завалів врятували чотирьох осіб 1982,1970,1977 та1977 років народження. Потерпілим було надано першу домедичну допомогу та передано працівникам невідкладної швидкої медичної допомоги, після чого госпіталізовано до лікувальних закладів Івано-Франківська. Також під час розбирання завалів будівельних конструкцій було знайдено 70-річного чоловіка без ознак життя.

Рятувальна операція тривала кілька годин, пише Курс.

На місці події працював штаб з ліквідації некласифікованої події. На місці події було залучено 75 чоловік та 17 одиниць техніки, з них від Управління ДСНС в області 41 чоловік особового складу та 8 одиниць техніки.

Замовник будівництва Івано-Франківське архіепархіальне управління УГКЦ, будувався адмінбудинок з даховою котельнею та спортивним залом. Будівельна організація ТзОВ «МОНОКАРБУД» м. Івано-Франківськ.

Причини та обставини встановлюються, на місці працює слідчо-оперативна група та працівники
прокуратури.

Згідно з даними інформаційно-аналітичної системи YouControl, ТОВ "Монокарбуд" - будівельна компанія, зареєстрована в Івано-Франківську. Засновник і директор - Андрій Степанович Тимчук, що мешкає в селі Братківці. Фірма заснована в 2006 році, статутний капітал - 3 240 000 грн.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.