10 Листопада 2017    джерело:     розділ: Всі новини
Обласний Центр допомоги учасникам АТО має нового керівника

В облдержадміністрації за участю голови ОДА Олега Гончарука відбулася нарада з питань роботи центрів допомоги учасникам АТО.

 

Задля вирішення актуальних питань соціальної, медичної та психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції, підтримки їхніх сімей зібралися заступники голови ОДА, керівники профільних департаментів та управлінь, голови райдержадміністрацій, керівники районних центрів допомоги учасникам АТО, представники волонтерських і громадських організацій відповідного спрямування, інформує ІФ ОДА.

 

Голова облдержадміністрації окреслив мету зустрічі, як обмін думками та напрацювання завдань і пропозицій, які дозволять виконати усі зобов’язання влади перед учасниками АТО.

 

«Нині в області у даному напрямку існує ряд проблемних питань, серед котрих забезпечення земельними ділянками та соціальна підтримка учасників АТО, які першочергово треба вирішувати, - зазначив Олег Гончарук. – Усі ці питання є поточними, тому, гадаю, ми врахуємо всі недоліки та в процесі роботи виправимо».

 

В той же час очільник Прикарпаття подякував представникам центрів допомоги учасникам АТО за злагоджену роботу на досягнення результату.

 

Зі свого боку керівник обласного Центру допомоги учасникам АТО, який функціонує при облдержадміністрації, Наталія Сербин відзначила, що за два роки роботи центру вдалося зробити чимало. За її словами, в області діє якісна програма соціального захисту, водночас є проблеми, зумовлені наслідками війни, а їх потрібно вирішувати роками. 

 

На зустрічі також було представлено нового керівника обласного Центру допомоги учасникам АТО Андрія Демиденка, який поділився власним баченням подальшої діяльності центру.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.