09 Листопада 2017    джерело:     розділ: Всі новини
Прикарпатець обікрав будинок сусідки

До місцевого відділу поліції в Городенківському районі звернулася 65-річна мешканка одного із сіл району. Жінка повідомила про те, що до її житлового будинку, в якому на даний час ніхто не проживає, проникла невідома особа та вчинила крадіжку речей побутового вжитку.

 

Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 33-річний односельчанин потерпілої, пише поліція Прикарпаття. 

 

Як з’ясувалося, зловмисник знав про те, що в будинку ніхто не проживає, тож скористався цим, зайшов на територію господарства заявниці, де шляхом розбиття скла у вікні проник до середини приміщення. З будинку він викрав речі побутового вжитку: дві алюмінієві посудини, стабілізатор напруги, деталі до мотоцикла, електричний подовжувач, тощо. У скоєному зловмисник зізнався та розповів поліцейським, що половину краденого він здав на металобрухт.

 

Іншу половину речей правоохоронцям вдалося вилучити та повернути власниці на зберігання. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Проводиться слідство.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.