06 Листопада 2017    джерело:     розділ: Всі новини
Франківській патрульній необхідно ще 100 тисяч на завершення лікування від раку

Франківська патрульна Мар'яна Гавриляк понад рік бореться зі смертельною хворобою заради свого маленького синочка.

Щоб завершити лікування, Мар'яні залишилося ще дві капельниці Герцептину. Їх вартість близько 100 тисяч гривень, проте для минулої процедури було використані усі кошти, які вдалося зібрані спільно за минулий період. Тож франкіців просять допомогти молодій мамі остаточно здолати хворобу.

Як розповідає волонтер Денис Бондарчук-Грита, 2 листопада Мар'яна прибула в клініку Лісод (Київ), де успішно пройшла всі необхідні медичні процедури та аналізи. Була проведена оплата в розмірі 51 634 грн. Ця сума включає госпіталізацію, предмедикацію та чергову крапельницю Герцептину. 

"Привіт. Як в мене справи? Та ось пропонували зробити операцію, але я поки що ні морально, ні фізично, ні фінансово не готова, ще почекає. Та що я? Ходжу на роботу, кожного дня лімфодренажний масаж для руки. Нічого цікавого, треба долікуватися, а там може все і наладиться. Малий пішов в садок то хоть легше, а ще як би не хворів, взагалі було б супер", - розповідає про свої справи Мар'яна Гавряляк.

Залишається трохи більше місяця та лише дві медичні маніпуляції пов'язані із введенням Герцептину, загальною вартістю - близько 100 тис грн.

"Це зовсім невелика сума, якщо порівнювати з цифрою, яку ми спільно з Вами зібрали протягом всього часу, а це майже 1 млн 200 тис грн. Дорогі наші благодійники! Всі ті, хто був поруч увесь цей важкий період. Всі, хто відгукнувся на заклик про допомогу. Величезна подяка кожному з Вас від сімї та родини Мар'яни. Та велике прохання в ці важливі хвилини вкотре простягнути руку допомоги. Прошу Вас прийняти участь у завершальному етапі збору коштів!!!",- закликає Денис Бондарчук-Грита.

Реквізити для допомоги: 
Картка ПриватБанку 
4731 2127 0154 9148

Pay Pal: Tua05093@temple.edu 
(Контактна особа - Natalie Kurpel-Dosaeva)

GoFundMe: 
www.gofundme.com/2mb8v2yc




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.