06 Листопада 2017    джерело:     розділ: Суспільство
Національному заповіднику «Давній Галич» виповнилося 23 роки

Привітати колектив заповідника з пам’ятною датою завітали голова Галицької райдержадміністрації Микола Попович та голова Галицької районної ради Павло Андрусяк.
 

Розпочинаючи урочистості, генеральний директор Володимир Костишин відзначив важливість тієї роботи, яку здійснюють працівники установи:


«Ми фіксуємо, вивчаємо нашу історію, переносимо її в книги, друковану продукцію, наші пам’ятки, щоб наступні покоління розуміли, як жили ми, як жили до нас і як треба жити після нас».

 

Також керівник заповідника подякував обласній, районній владі, Міністерству культури України за підтримку та висловив сподівання на подальшу співпрацю, інформує прес-служба ІФ ОДА.

 

Голова районної ради Павло Андрусяк наголосив на ролі Національного заповідника у відродженні величі й слави давнього Галича:

«Я сподіваюся, що спільними зусиллями Галич буде гідно поцінований. Все, що ми зробимо сьогодні, на мою думку, обов’язково послужить для майбутніх поколінь».

 

«Бажаю Вашому прекрасному колективу, щоб Ви і надалі залишалися провідником відстоювання та примноження українства, підтвердження державності, а також рушієм великої ідеї – збереження та розвитку давнього Галича»,- побажав присутнім голова райдержадміністрації Микола Попович.

 

Керівники району вручили кращим працівникам заповідника грамоти та грошові винагороди.

 




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.