29 Вересня 2017    джерело:     розділ: Кадр дня
Президент Петро Порошенко відкрив на Прикарпатті міст (фото)

Президент України Петро Порошенко відкрив автомобільний міст через Бистрицю біля Драгомирчан, який був зруйнований ще повінню 2008 року.

 

Роботи виконувала генпідрядна організація ТОВ "ПБС". Тут влаштували гідроізоляцію, перильне огородження та з'єднання мосту з підходами, пише Фіртка.

 

"Приїжджайте в Прикарпаття" , - такою фразою з відомої пісні розпочав свій виступ на відкритті мосту в Драгомирчанах Президент  України Петро Порошенко.
 
 
Гарант відзначив, що відновлення мостів та доріг є дуже важливою справою, особливо в туристичних регіонах. Відтак додав,  що міст збудували за 96 мільйонів гривень.
 
 
"Дуже символічно, що ми зустрічаємось на мості, адже мости об'єднують", - сказав Порошенко.
 
 
Першими по відкритому мосту пройшли Президент Петро Порошенко, Міністр інфраструктури України Володимир Омелян та Голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук.

 

Довжина мосту 152, 46 метри.

 

Відбудова моста тривала у 2008-2011 роках, з 2012 по 2015 роки будівництво було зупинено.

 

 

 

 

Варто зауважити, що старий міст через річку Бистриця Солотвинська біля села Драгомирчани довжиною 136 м, який був збудований ще в 1968 році, зруйновано повінню 23-27 липня 2008 року. Об'їзний міст із металоконструкцій побудовано 22 серпня 2008 року.

 

 

 




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.