24 Серпня 2015    джерело:     розділ: Кадр дня
В День Незалежності в Івано-Франківську молилися за Україну (фото)

 

 

Івано-Франківськ відзначає 24 річницю Незалежності України.

З цієї нагоди в місті відбулася урочиста хода представників національно-патріотичних сил та громадських організацій, передає Фіртка.

Опісля на Вічевому майдані пройшло святкове віче. Всечесні отці відправили молебень і молитву за Україну і мир у державі.

А представники влади вітали громадськість з днем назалежності, бажали Україні бути сильною, могутньою і єдиною, дякували бійцям АТО, волонтерам та усім, хто впродовж віків боронив країну від ворога.

"Україна за ці роки змінилася. Люди стали більш патріотичними. Івано-Франківськ завжди був патріотичним, але, перебуваючи у Центрально-Східній Україні, я побачив і там хвилю патріотизму. Та до повної незалежності нам ще далеко. У нас є зовнішній ворог - путінська Росія, а до того був СРСР, а до того царська Росія. У нас немає тої єдності. От коли ми будемо єдині, коли будемо обирати розумом, от тоді Україна стане дійсно незалежною і ми подолаємо зовнішнього ворога. Я в це вірю так само, як вірю в Бога і в Україну", - нвголосив міський голвоа Івано-Франківська Віктор Анушкевичус.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.