07 Травня 2015    джерело:     розділ: Кадр дня
Міський голова привітав франківців з Днем міста

http://styknews.info/sites/default/files/basic-foto/2015/05/07/ys73-dv8ogw1.jpgІвано-Франківськ відзначає День міста. Цього року нашому місту виповнюється 353 роки. З цього приводу міський голова Віктор Анушкевичус підготував звернення до мешканців міста, яке написав на своїй сторінці у Фейсбук.

"Дорогі іванофранківці та гості нашого міста!

Від щирого серця вітаю Вас з 353 - річницею Дня народження міста!

День міста – завжди хвилююча подія для його мешканців. Це свято улюблене і шановане всіма івано-франківцями.

Більше ніж три століття пронеслися над нашим містом, але воно і надалі залишається молодим, бо постійно росте й розвивається, впевнено крокуючи у майбутнє.

Вірю, що в майбутньому наше місто розвиватиметься і стане ще гарнішим. Майбутні покоління жителів славного міста дбайливо зберігатимуть національний дух і натхнення, наполегливо працюватимуть заради зміцнення економічного і наукового потенціалу нашої країни.

Дорогі івано-франківці, у сьогоднішній святковий день від імені міської ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю всіх із Днем міста. Бажаю вам міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Божого вам благословення!

Нашому Івано-Франківську - процвітання, стабільності та розвитку. Бути і надалі вічно молодим, квітучим і красивим містом, де життя кожної людини, кожної родини наповнюється теплом, радістю і надією на краще! А всім нам бажаю достатку і злагоди, мудрості і натхнення, щасливої долі і міцного здоров’я. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких.

З Днем народження, дорогі іванофранківці, з Днем народження Тебе – рідне місто!", - написав Віктор Анушкевичус.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.