30 Березня 2015    джерело:     розділ: Всі новини
Поляки 2 роки навчатимуть франківських посадовців європейським стандартам самоврядування

Фонд менеджерських ініціатив ( м.Люблін, Польща) в рамках Польсько-Канадської Підтримки Демократії, розпочинає новий проект «Український самоврядно-громадський стандарт».

Перший етап проекту проходитиме із 30 березня – 03 квітня 2015р. у залі засідань виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради ( 311 каб.). Початок о 10.00 год.

Проектом передбачено підготовку та впровадження самоврядно-громадянського стандарту, який є фундаментом сучасного управління місцевими та регіональними публічними процесами з урахуванням компоненту участі громадян.

Стандарт показує ключові сфери необхідних змін в українському місцевому самоврядуванні звертаючи особливу увагу на залучення громадськості до процесу розробки та прийняття управлінських рішень, прозорість органів місцевої влади, відкритість та ефективність дій.

В рамках проекту заплановано численні семінари та тренінги, навчальні поїздки до Польщі для членів робочих груп з провадження реформ та представників громадських організацій, а також надання підтримки за допомогою он-лайн консультацій. Тривалість проекту два роки.




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.