13 Вересня 2014    джерело:     розділ: Кадр дня
В Івано-Франківську відбувся "кольоровий" забіг "Sint ColorRun" (фото)

В Івано-Франківську в рамках підготовки до благодійного півмарафону і з нагоди Дня фізичної культури і спорту пройшов кольоровий "забіг".

Понад дві сотні франківців вийшли на кольоровий старт заради миру в країні і благодійності. Кожен учасник повинен був попередньо зареєструватися в організаторів заходу і внести 30 грн. реєстраційного внеску. Згодом, вже після проведення півмарафону, усі зібрані кошти підуть на допомогу військовим в АТО, а також для Благодійної організації "Дім сірка".

Також організатори поставили собі за мету ще й зарядити позитивом і гарним настроєм учасників та глядачів дійства.

"Наше завдання поставити Івано-Франківськ на ноги. Треба робити це в нестандартнйи спосіб, бо місто дуже консервативне. У світі є популярне індійське свято "Холлі", коли обсипаютьяс різнокольоровими фарбами і є різноманітні забіги. Ось ми і вирішили поєднати це свято і забіг", - розповів координатор проекту Сергій Караванець.

Отож, учасники забігу зібралися на Вічевому майдані для розминки. У всіх дрескод - біла футболка. Після розминки, хлопці і дівчата, обсипавшись кольоровими фарбами, вирушили центральними вулицями міста.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.