16 Грудня 2013    джерело:     розділ: Кадр дня
Юні калушани спекли пряники і написали листи лицарям Євромайдану (фото)

Юні калушани приєдналися до акції "Лицарі добра".

Ідея полягає в тому, що з пряником ви передаєте особисті слова підтримки, написані на папері власноруч, тим громадським активістам, які зараз мерзнуть на Майдані, а не можуть бути вдома поруч із сім'єю під час зимових свят.

Ініціатором акції виступає Державний історико-культурний заповідник «Тустань».

"Не обов’язково, що медові пряники будуть їсти - для фізичної активності там щодня є канапки і гарячий чай, проте вони можуть стати просто доброю згадкою про пережиті події. Саме зараз, коли ситуація затягнулася, важливо підтримати моральний дух майданівців",- йдеться на сторінці акції “Лицарі добра” у Facebook.

Юні калушани вирішили приєднатися до акції і вчора принесли спечені медові пряники із записками у міськрайонний Комітет опору диктатурі.

"Ми були дуже зворушені і розчулені, — повідомив член Комітету опору диктатурі Віктор Павлів. — Наші пряники з дитячими листами поїдуть на Київ, щоб майданівці на Миколая теж мали дарунки", — повідомила ”Вікнам” Наталія Захарова.

Як долучитись до акції “Лицарі добра”?

1 КРОК: СПЕКТИ ВДОМА МЕДОВІ ПРЯНИКИ

Пропонуємо Вам спекти медові пряники за зразком лицаря, який зображений на світлині. Рекомендуємо простий у виконанні та доступний за вартістю рецепт Дарії Цвек. За нашими підрахунками з одного замісу тіста виходить 10 пряників-лицарів (10х18 см), а вартість необхідних продуктів становить близько 25 грн. Важливо: перед випіканням зробити два отвори на щиті у лицаря – через них стрічкою будете кріпити Ваше послання, як на світлині. Для цього зручно використати трубочку для коктейлів. Схему-зразок лицаря та рецепт можна завантажити та роздрукувати за посиланням.

2 КРОК: НАПИСАТИ ПОСЛАННЯ ДО ЛИЦАРЯ

Напишіть своє послання для підтримки духу лицарства на Євромайдані – організаторам, волонтерам, активним учасникам. Послання, підписане Вашим ім’ям, передасть атмосферу національного єднання та підтримки. Оформлене та підписане послання прикріпіть до щита лицаря стрічкою.

3 КРОК: ПЕРЕДАТИ НА ЄВРОМАЙДАН У КИЇВ

 

 




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.