25 Жовтня 2013    джерело:     розділ: Кадр дня
В обласній прокуратурі офіційно представили новопризначеного прокурора області (фото)

Наказом Генерального прокурора України № 546 від 23.10.2013 на посаду прокурора Івано-Франківської області призначено Олега Хряпу.

Сьогодні, заступник Генерального прокурора України Михайло Гаврилюк представив колективу Івано-Франківської обласної прокуратури новопризначеного прокурора області.

Михайло Гаврилюк побажав новопризначеному прокурору області професійних успіхів, наполегливості і сумлінності в роботі та подякував його попереднику Олександру Каліфіцькому, який очолив слідче управління Генпрокуратури України, за професіоналізм в роботі.

Подякував за тісну співпрацю Олександру Каліфіцькому та привітав новопризначеного прокурора Івано-Франківщини голова Івано-Франківської обласної адміністрації Михайло Вишиванюк.

«У нас склалася добра співпраця на благо держави з приходом на посаду прокурора області Олександра Каліфіцького, сподіваюсь що така ж продуктивна робота продовжиться і в майбутньому», – сказав у вітальному слові голова ОДА Михайло Вишиванюк.

Довідково: Олег Васильович Хряпа працює більше 10 років. За час роботи обіймав різні посади у центральному апараті Генеральної прокуратури, зокрема, у таких управліннях, як Головне управління організаційного та правового забезпечення, Головне слідче управління, Головне управління нагляду за додержанням законів при провадженні оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства. Також обіймав посаду заступника прокурора Вінницької області.

 

http://www.if.gov.ua/include/img/DSC_8272.jpg

 

 http://www.if.gov.ua/include/img/DSC_8284.jpg

 

http://www.if.gov.ua/include/img/DSC_8301.jpg




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.