20 Вересня 2013    джерело:     розділ: Кадр дня
В Івано-Франківську працюватиме представництво польсько-української господарчої Палати (фото)

В Івано-Франківську працюватиме представництво польсько-української господарчої Палати.

Про це під час зустрічі з головою облдержадміністрації Михайлом Вишиванюком повідомив голова ПУГП Яцек Пехота.

«Відкриття представництва – результат підписаної рік тому з обласною державною адміністрацією угоди про співпрацю, - зазначив Яцек Пехота. - Представництво відкриється в особливий для польсько-української співпраці час, який, сподіваюся, передуватиме підписанню Україною Угоди про асоціацію з Європейським Союзом».

За словами заступника голови ПУГП Олега Дубіша, представництво сприятиме залученню інвестицій у розвиток туристичного потенціалу Прикарпаття, вирішення екологічних питань, надаватиме підтримку у напрацюванні міждержавних угод щодо працевлаштування українців на території Польщі.

На думку голови облдержадміністрації Михайла Вишиванюка, представництво польсько-української господарчої Палати має виконувати роль своєрідного «штабу українсько-польських відносин». Основним у його роботі має стати, як прозвучало на зустрічі, втілення у життя програми сталого розвитку Карпат.

«Тема сталого розвитку Карпат включає в себе цілий комплекс економічних, екологічних, соціальних, інституційних, інформаційних питань, - підкреслив Михайло Вишиванюк. – Це повинно стати основою роботи».

 

http://www.if.gov.ua/include/img/IMG_7996.JPG

 

http://www.if.gov.ua/include/img/IMG_7960.JPG

 

http://www.if.gov.ua/include/img/IMG_7989.JPG




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.