04 Січня 2013    джерело:     розділ: Кадр дня
В Івано-Франківській міській клінічній лікарні №1 запрацювало відділення анестезіології (фото)

Від нині в Івано-Франківській міській клінічній лікарні №1 запрацювало нове відідлення анестезіології та інтенсивної терапії.

Нове відділення розраховане на 6 ліжок. У ньому розгорнуто два цілодобових медсестринсьикх пости. Працює десять лікарів ,серед яких два кандидати медичних наук, 14 медичних сестер і п’ять молодших медсестер.

Таку кількість ліжкомісць і медперсоналу керівництво лікарні вважає оптимальним для надання своєчасної допомоги пацієнтам, однак устаткування потребує удосконалення і оновлення, на яке очікують вже в цьому році. 

Загалом, подію місцева влада та медики називають непересічною. Оскільки лікарня чекала на таке віддліення дуже багато років. «Дуже приємно, що з початком нового року ми відкрили нове відділення. Це важливий етап у розвитку міської клінічної лікарні №1 і, дякуючи усьому колективу медичного закладу, цей етап пройдений. Сьогодні ми презентуємо перший потужний щабель, зроблений у лікарні, але тут є ще багато поверхів і відділень, які потребують оновлення», – каже головний лікар Івано-Франківська Тарас Масляк.

Ремонтні роботи у новому відділенні були розпочаті у 2011р. і завершені у 2012 р. Загальна сума видатків  ремонтних робіт становить 280,517 тис. грн., з яких 243,450 тис. грн. – кошти місцевого бюджету та 37 тис. грн. – позабюджетні кошти закладу.
 
 

 

 

 

 

 




Використання матеріалів лише за умови посилання на ifPortal.net та узгодження з редакцією.