ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Фронт змін
Фронт змін "прочищує вухо влади"


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


На Прикарпатті ввели в експлуатацію нові черги заводу Leoni

11.11.2019
17:00
Економіка

Державна архітектурно-будівельна інспекція України у жовтні поточного року видала сертифікати про введення в експлуатацію другої та третьої черг будівництва заводу кабельної продукції німецької компанії Leoni в Коломиї.

Згідно з проєктним рішенням ці черги передбачають розміщення об’єктів промислового призначення для кращої організації роботи заводу та збільшення його потужностей.

Так, у рамках другої черги було встановлено додаткові гардеробні та створено кімнати відпочинку для працюючих загальною площею 900 м². Третя черга загальною площею 15 тис. 334 м² включала добудову частини виробничого цеху та будівництво пожежного депо з влаштуванням відповідних паркувальних місць та проїздів. Запроєктована потужність третьої черги складає виробництво 190 комплектів автомобільних джгутів в день, кількість створених нових робочих місць – 922.

Нагадаємо, будівництво заводу Leoni в місті Коломия було розпочато у 2016 році. Це найпотужніший інвестиційний проєкт у галузі виробництва електричного устаткування для двигунів і транспортних засобів впродовж останніх років на території Івано-Франківської області.

Для України створення таких підприємств є важливим з точки зору залучення та сприяння роботи іноземних інвестицій в національній економіці, вирішення соціальних питань, таких як забезпечення зайнятості працездатного населення, покращення показників якості життя тощо.

Крім того, успішна реалізація німецького проєкту є прикладом для інших інвесторів, що працювати на території України можна ефективно, без остраху наштовхнутися на штучні перешкоди з боку державного управління.

«Сьогодні на рівні держави вживаються важливі кроки щодо покращення інвестиційного клімату, створюються сприятливі умови для роботи міжнародних та українських потужних компаній, що формують значну частку економіки країни. У будівельній галузі взято курс на спрощення та автоматизацію дозвільних процедур, які даватимуть впевненість замовниками будівництва, що держава забезпечує прозорі та чесні взаємовідносини з бізнесом», – прокоментував в.о. голови Держархбудінспекції Олександр Строкач.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження