ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ
Новорічно-різдвяні ярмарки в Івано-Франківськ


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Птахофабрика «Авіс» увійшла в ТОП-50 найбільш інноваційних підприємств в агросекторі України

03.07.2019
13:46
Економіка

Журнал “Бізнес” опублікував добірку інновацій у аграрному секторі, який складає левову частку експорту України та стрімко рухається у напрямку переробки продукції.

Птахофабрика “Авіс” агрохолдингу “Авангард” українського бізнесмена Олега Бахматюка відзначена як одне з найбільш інноваційних підприємств в аграрному секторі за версією видання “Бізнес”. Найбільша птахофабрика України з повним циклом виробництва відома як виробник курячих яєць ТМ “Квочка”.

 Як зазначає “Бізнес“, птахофабрика “Авіс” – це сучасне виробництво курячих яєць в форматі закритого циклу (система, яка дозволяє виробляти велику кількість якісних яєць, одночасно турбуючись про природні ресурси і дбаючи про курочок-несучок). Тут і контроль якості повітря, і води для напування птахів, і корми із чіткою формулою. Яйця, що вироблені тут, відповідають європейським стандартам та стандарту Halal, а досконало спланована система логістики дозволяє доставляти яйця до споживачів максимально свіжими.

Інкубатори агрохолдингу «Авангард» є високотехнологічним виробництвом, де всі параметри (а крім вологості та температури повітря їх ще біля десяти) контролює штучний інтелект. Окрім високої якості продукції, пріоритетом для виробника є захист зовнішнього середовища. Підприємство застосовує очисні споруди провідного міжнародного виробника Nijhuis  та спільно з Державним Інститутом Охорони Ґрунтів України розробляє  нові методи компостування, щоб отримати безвідходне виробництво.

 Відходи  виробництва перетворюються  на корисні для людини і навколишнього середовища продукти – органічне сухе добриво, органічне рідке добриво та електроенергію. Для цього «Авангард» побудував біогазовий завод, який виробляє «зелену» електроенергію з відновлюваних джерел – курячого посліду.  

 До агрохолдингу “Авангард”, який є частиною групи компаній «Укрлендфармінг» українського бізнесмена Олега Бахматюка, входить 19 птахофабрик, 6 комбікормових заводів і 2 фабрики із підрощення молодняку. Дві з птахофабрик – філія “Чорнобаївське” та “Авіс”, збудовані в 2003 році на найсучаснішому обладнанні. Міжнародний аудит цих птахофабрик відбувся у 2018році і підтвердив, що вони можуть експортувати яйця в країни Європейського Союзу. Також ці дві птахофабрики у 2019 році пройшли сертифікацію на відповідність стандарту Halal і підтвердили діючий сертифікат ISO 22000:2005, що є гарантією повного контролю всього циклу виробництва. “Авангард” – найбільший український експортер курячих яєць і яєчних продуктів в Україні, що продає продукцію в 40 країн світу.

 

 

 



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Квітень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження