ifPortal.net - інформаційна агенція
Інформаційно - консультаційний центр ПАТ «Прикарпаттяобленерго»
Фотоальбом
2
2


Загрузка...

Фільми

Загрузка...


Медик з Івано-Франківська може очолити перинатальний центр у Львові

15.02.2019
22:49
Всі новини

Департамент охорони здоров’я ЛОДА підготував подання в управління майном спільної власності Львівської облради про призначення в.о. директора Львівського обласного перинатального центру Олександри Бойчук – лікаря акушер-гінеколога з Івано-Франківська.

Про це 15 лютого під час спілкування з журналістами повідомила директор департаменту охорони здоров’я ЛОДА Ірина Микичак, інформує ЗІК.

З її слів, таким було прохання керівництва Львівської обласної ради.

«Це подання нами подано, відповідно до рекомендацій керівництва Львівської обласної ради», – повідомила І.Микичак.

«Мені рекомендували, що це кваліфікований доктор, науковець. Вона не має жодного управлінського досвіду. Таке бачення обласної ради, яка є власником і призначає», – пояснила керівник департаменту, відповідаючи на запитання журналістів.

З її слів, нинішній в.о. керівника перинатального центру Ігор Потапов залишається на посаді заступника директора центру.

Як повідомляє видання «Варіанти», Олександра Бойчук працює професором кафедри акушерства та гінекології Івано-Франківського національного медичного університету. Станом на сьогодні, також значиться на посаді лікаря акушера-гінеколога приватного медичного центру «Сімедгруп» в Івано-Франківську. Ця лікарня є бізнесом дочок колишнього міністра охорони здоров’я уряду Азарова Зіновія Митника.

За даними руху Чесно, у 2017 році Олександра Бойчук потрапила в скандал, адже батьки звинуватили її у смерті ненародженої дитини. Лікарі назвали це нещасним випадком. За цим фактом було проведено розслідування.

У 2015 році Бойчук балотувалась до Івано-Франківської міськради від Української Галицької Партії, а у 2010 році – до Івано-Франківської міськради від всеукраїнської партії Народної довіри.

Як повідомлялося, жоден із п’яти кандидатів на посаду генерального директора Львівського обласного перинатального центру не набрав достатньої кількості голосів членів конкурсної комісії, отже, другий конкурс на цю посаду завершився без переможця.

Обов’язки директора перинатального центру наразі виконує Ігор Потапов.



Версія для друку

Залишити коментар:

Щоб залишити коментар, заповніть форму нижче:
Всі поля є обовязковими до заповнення
Ваше ім'я:
Контакт (в коментарях не відображається)
Повідомлення (максимальна довжина 1000 знаків.):
Введіть цифри з картинки ліворуч:


123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Березень '24

Погода в інших містах
Готівкові курси валют
USD
EUR
куп.
7,93
10,97
прод.
7,97
11,14
Станом на 14.10.2010
Чи залишаєте Ви текти воду, коли миєте руки, чистите зуби або голитесь?
Так
Ні
Про необхідність економії води не думаю

Новини RedTram

Завантаження ...

Завантаження